Screens

Screen zonwering vormen een uiterst ideale vorm van buiten zonwering. Door gebruik te maken van glasvezeldoek wordt de zonne-energie gefilterd. Dit terwijl het zicht naar buiten gewoon blijft. Door de verticale montage blijft er bovendien een vrije doorloop mogelijk. Screens zonwering zijn echt kenmerkend voor de tijd waarin we leven. Dit door de combinatie van vorm en functie. Perfect dus voor zowel thuis als op de werkplek!

Kwaliteit.Rolluik en zonwering service zuid oss screen

Wij van RZS zuid leveren uitsluitend de beste kwaliteit screens en besturingen. Zo kunnen wij onze garantie en product kwaliteit garanderen. Zo wordt door onze leveranciers in plaats van smalle geleiders altijd extra brede geleiders gebruikt. Graag nodig ik U uit om eens langs te komen in onze showroom om zelf te ondervinden welke materialen door ons worden gebruikt. Zo kunt U een goed onderscheid maken tussen de grote verschillen in kwaliteit.

Garantie.

Op al onze zonwering producten zit een garantie periode van 5 jaar. Dat betekend 5 jaar geen kosten op eventuele problemen met Uw screen.

De aluminium behuizing van het screen komt standaard in blank geanodiseerde uitvoering. Uiteraard is zonder meerprijs een gelakte afwerking in wit, gebroken wit (ral 9001) of antraciet (ral7016) mogelijk.

Voor meer informatie over markiezen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0412-852375 of via de mail op info@rolluikenzonweringservicezuid.nl of via het contact formulier.