Rolluiken tegen inbraak.

rolluiken zonwering screens knikarmschermen garagedeuren rolpoorten reparatie service storing oss heesch geffen berghem schaijk grave herpen reek macharen oijen lith maren kessel empel nuland vinkel rosmalen berlicum heeswijk dinther


inbraak beveiliging inmeten meten gratis afspraak rolluiken zonwering zonnescherm screenRolluiken in de strijdt  tegen inbrekers.

Schade aan huis of eigendommen door inbraak of vandalisme het komt dagelijks voor. Het dievengilde maakt geen onderscheid meer tussen grote huizen of gewone rij woningen. De gelegenheidsdief gaat overal naar binnen als hij mogelijkheden ziet. Inbraak beveiliging zoals camera bewaking extra hang en sluitwerk niets is veilig voor het dievengilde. Toch kan U zich wapenen tegen het dievengilde en wel door rolluiken te laten monteren. Iedere woning kan met rolluiken beveiligd worden.

De werking van rolluiken.

Rolluiken schrikken af. Om ze te openen moet het dievengilde tijd investeren in het openen van het rolluik. Dat is iets wat ze al tegen staat, namelijk ze willen snel naar binnen en naar buiten. Ook het lawaai wat het openen op een niet reguliere manier van rolluik geeft stoort. Niet alleen hen maar ook de bewoners en de omgeving.

Montage.

De montage van een rolluik gebeurt normaliter aan de buiten zijde van de woning of winkel. Toch zijn er ook situaties dat montage aan de binnenzijde geschied. Denk bijvoorbeeld aan vitrines van winkelpanden en dergelijke. Rolluiken zijn te bedienen op een door U bepaald moment. U kunt er zo zelf voor kiezen of dat U ze open of dicht hebt. Rolluiken kunnen voor elke ingang van het huis geplaatst worden. Ook voor deuren en garages of carport.

besturingen besturing rolluik en zonwering service en reparatie zuid oss heesch berghem geffen rosmalenBediening.

We onderscheiden twee bedieningsmogelijkheden. In eerste instantie bediening middels optrekband. Deze methode is toepasbaar op vooral de wat kleinere rolluiken. Of elektrisch bediende rolluiken. Het voordeel hiervan is dat de besturing hiervan centraal geregeld kan worden. Ook zijn elektrische rolluiken te besturen middels satelliet gestuurde tijdsmodules die de mogelijkheid hebben om alle rolluiken zowel manueel of middels tijdsfunctie te laten openen en sluiten. Deze tijdsfunctie is al dan niet apart per rolluik in te stellen. Dan is er nog de mogelijkheid om via een app op Uw telefoon of computer wereldwijd Uw rolluiken te bedienen.

Waarom RZS zuid Rolluiken.

Onze rolluiken zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig materiaal waardoor het het dievengilde zeer lastig wordt gemaakt. Onze rolluiken zijn gemaakt van aluminium.

Maar onze rolluiken hebben meer voordelen. Bijvoorbeeld isolatie, niet alleen tegen warmte of kou, maar ook tegen geluiden van buiten. Uw privacy wordt verhoogd. Werkt U in ploegen diensten dan kunt U het op elk gewenst moment van de dag donker maken op Uw slaapkamer zodat U gewoon kunt slapen en ook zonder geluiden van buiten af.

Voor meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte kunt U tijdens onze openingsuren contact met ons opnemen op telefoonnummer 06-27528280 of via het contact formulier.

HOME