rolluiken zonwering zonnescherm screenRolluiken varianten.

Rolluiken zijn er in diverse soorten voor net zo veel diverse doeleinden. Daarom zijn de lamellen van de rolluiken in diverse hoogte en dikte maten verkrijgbaar. Immers elke lamel variant heeft een bepaalde maximale hoogte en breedte afmeting. Wij van RSZ zuid zijn uiteraard uitgerust met de kennis en ervaring om exact te kunnen beoordelen welke variant nodig is.

Voordelen.

Rolluiken beschermen en beveiligen onder alle omstandigheden. Naast een inbraak vertragende werking heeft een rolluik nog meerdere voordelen. Zo worden warmte, kou en straat lawaai aanzienlijk terug gedrongen! U zult versteld staan van het comfort en plezier dat een rolluik U zal bieden

Kwaliteit.

Wij van RZS zuid maken uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit rolluiken. Dit om het gebruiksgemak en de levensduur van het rolluik te kunnen garanderen. Graag nodig ik U uit om eens langs te komen in onze showroom om zelf te ondervinden welke materialen door ons worden gebruikt. Zo kunt U een goed  beeld vormen van de hoge kwaliteit rolluiken die wij aanbieden.

Op al onze rolluiken zit een garantie periode van 5 jaar. Dat betekend 5 jaar geen kosten op eventuele problemen met Uw rolluiken.

Buismotoren.

Wij gebruiken in onze zonweringen en rolluiken diverse merken buismotoren en besturingen. Ook op onze motoren is een periode van 5 jaar garantie van toepassing. Mocht de motor binnen deze periode stuk gaan dan monteren wij een nieuwe motor!! Dus de oude wordt niet meer gerepareerd. Op het moment van montage van de motor begint ook weer een nieuwe periode van 5 jaar garantie. Dat is service, en alles zonder voorrijkosten.

Kleuren.

Pantsers zijn leverbaar in bijpassende kleuren of in een afwijkende kleur, om alles meer contrast te geven.

Rolluiken kleuren zonwering zonnescherm screen

Voor meer informatie over offertes en mogelijkheden vult U het contact formulier in of belt U 0412-852375 om een afspraak te maken.

HOME