Besturing

Een breder scala aan kwaliteitsproducten.rolluik en zonwering service zuid oss berghem heesch geffen

Rolluik en Zonwering Service Zuid gaat verder dan alleen de besturing van rolluiken en zonwering. Door nu modules te leveren om ook verlichting en terrasverwarming te besturen en dimmen. Ons assortiment omvat alles in en om uw huis „in de hand“ te hebben. Elk product is onderworpen aan strenge kwaliteitscontrole en wordt naar de huidige stand der techniek geproduceerd. Daarmee zijn deze producten uiterst betrouwbaar, duurzaam en hebben ze een goede prijs-kwaliteit verhouding. Dus maximaal comfort in en om uw thuis … en werk.

Routing“ geeft zekerheid.

Het signaal van ons systeem zoekt dankzij de geïntegreerde routing functie automatisch de beste weg om zijn doel te bereiken. Als de directe weg wordt onderbroken, dan zoekt het systeem de beste alternatieve weg via andere ontvangers uit het systeem. De interferentie met systemen als DECT, WLAN en PMR is uitgesloten door korte transmissietijden en speciaal gereserveerde frequenties.

De pientere afstandbediening/besturing.rolluik en zonwering service zuid oss berghem geffen heesch

U heeft de keuze uit meerdere zenders in een stijlvol design. Die voor elke soort gebruiker en toepassing de ideale besturing oplossing zijn. Zo zit er in het assortiment bijvoorbeeld een handzender 10 kanalen en is uitgerust met een timer waarmee individueel of in groepen bediend kan worden. Alle handzenders hebben één voordeel gemeen. Dankzij geavanceerde technologie zijn ze makkelijk in gebruik en geven zij terug meldingen van het te bedienen product. De handzenders kunnen ook gemakkelijk voor bestaande rolluiken of zonwering producten worden gebruikt. Ze zijn in de modieuze kleuren wit, zilver en titanium grijs beschikbaar.

Radiografische besturingstechniek is, vooral bij renovaties de ideale oplossing. Mede daarom heeft Rolluik en Zonwering service zuid het systeem, waarmee rolluiken en zonwering systemen nog comfortabeler en betrouwbaarder bediend worden dan met conventionele afstand bedieningen.

Domotica. Buiten beschaafd, binnen hightech.rolluik en zonwering service zuid oss geffen berghem heesch

Rolluiken, zonwering en uw andere apparaten kunnen tegenwoordig eenvoudig worden bediend via touch screen en zijn zo ook eenvoudig te automatiseren. De draadloze wandzender wordt met zijn overzichtelijke display intuïtief bediend. De functies worden ingesteld met het menu met duidelijke teksten en symbolen. Hij is geschikt voor elke situatie in de kleuren wit, zilver en titanium grijs beschikbaar.

Op deze voordelen kunt U rekenen.

  • Verbetering van uw wooncomfort. De besturing met schakelaar of handzender is zo eenvoudig dat u nooit meer zonder wilt. Met handzenders kunt u ook verlichting en terrasverwarming bedienen en dimmen: met ons systeem heeft u alles in en om uw huis „in de hand“.
  • Besparing kostbare tijd – Levenskwaliteit door automatisering. Het lastige handmatig optrekken of zwengelen wordt voor u gedaan door een zeer rustige aandrijving. Zo spaart u kostbare tijd die u beter en ongestoord kunt gebruiken.
  • Energiebesparing – Daar is ook uw portemonnee blij mee. Met behulp van intelligente timers en automaten kunt u de energiekosten voor uw huis effectief verlagen. De warmte blijft in de winter binnenshuis en blijft in de zomer buiten.
  • Bescherming van uw huis en inboedel. Maakt inbrekers het leven moeilijk: een intelligente timer suggereert dat u thuis bent.
  • Veiligheid en bescherming van obstakels en rolluiken. Onze buismotor-aandrijvingen zijn zo slim, dat zij obstakels herkennen en automatisch terugdraaien wanneer uw rolluik weerstand ontmoet.
  • Aanpassing of uitbreiding altijd gemakkelijk mogelijk met slimme technologie. Draadloze oplossingen komen vooral bij renovaties tot hun recht. De installatie kan snel en eenvoudig, zonder sporen na te laten.

Maak snel een afspraak voor een advies op maat. Bel 0412-852375 of vul onderstaand contact formulier in zodat de adviseur contact met U opneemt.

rolluik en zonwering service zuid oss berghem geffen heesch

HOME