inmeten meten gratis afspraak rolluiken zonwering zonnescherm screenInmeten.

Het inmeten van buiten zonwering is niet moeilijk. Toch bieden wij u graag de nodige ondersteuning. Want wat is er belangrijker voor maatwerk dan een perfecte pasvorm? Rolluik en Zonwering service zuid  biedt u professionele ondersteuning. Dit zodat het product goed wordt samengesteld en de aankopen perfect passen:

  • Advies bij u thuis.
  • Afspraak in overleg.
  • Professioneel inmeten, u bestelt zonder risico.
  • Geheel gratis en vrijblijvend, u bent niet verplicht te bestellen.

 Hoe werkt het gratis inmeten?

1. Maak een afspraak

Vraag aan via de site (formulier onder aan deze pagina) of telefonisch op nummer 0412-852375. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur. Op zaterdag kunt U bij ons terecht van 9:00 uur tot 12:00 uur. Buiten deze openingstijden kunnen wij ook langskomen. De afspraak wordt gemaakt in overleg met u. U hoeft niet de gehele dag thuis te zijn.

2. Wat mag u van het bezoek van de adviseur verwachten?

Tijdens mijn bezoek krijgt u een duidelijk en eerlijk advies over onze producten en de mogelijkheden voor uw situatie. Ik heb kleurstalen bij zodat alle mogelijkheden kunnen worden bekeken en u een goed beeld krijgt van de hoge kwaliteit van de materialen. U raakt bekend met de kwaliteit, de functionaliteit en het comfort van het door u gekozen product en kunt uitgebreid vragen stellen. Het inmeten is gratis.

Inmeten gratis afspraak rolluik en zonwering service zuid oss berghem geffen heesch3. Het resultaat aan het einde van het bezoek:

U weet welk product het best past bij uw wensen en situatie. Ik beschikt dan over de correcte maten en zal u een prijs en levertijd kunnen afgeven. U bent geïnformeerd over alle mogelijkheden van het product,  garantie, service en de wijze waarop Rolluik en Zonwering service zuid uw opdrachten verwerkt en levert.

Maar het begint met het maken van een afspraak. Dat kunt U telefonisch doen via nummer 0412-852375 of via onderstaand contact formulier.

HOME