B2B.rolluik en zonwering service zuid oss berghem geffen heesch

Bij RZS Zuid kunt u niet alleen terecht vanuit de particuliere sector maar zeker ook vanuit de zakelijke markt. Sterker nog wij hebben een separate afdeling voor het B2B werk. Onderstaand kunt U lezen wat de mogelijkheden zijn voor U als business om al het werk omtrent Uw zonwering, rolluiken, rol-poorten en garagedeuren uit handen te geven aan RZS zuid.

Veiligheid.

Alle onze medewerkers zijn in het bezit van VCA of VOL-VCA. Ook zijn zij gewent te werken onder een werkvergunning regime.

Offerte op maat.

Bij RZS Zuid is het standaard dat we niet standaard zijn. Dit merkt U al in het offerte traject. Wij betrekken U als klant in het proces. Dat wil zeggen dat we eerst een scope maken van de te verwachte werkzaamheden. We maken een inventarisatie van de reeds aanwezige producten en classificeren deze op kwaliteit, leeftijd en de nog te verwachten levensduur en tevens kijken we naar de wensen van U ten aanzien van de nog te leveren zonwering, rolluiken, rol-poorten en garagedeuren. Op basis van de scope maken wij dan een offerte op maat voor U waarin duidelijk wordt omschreven wat U van ons mag verwachten.

inbraak beveiliging inmeten meten gratis afspraak rolluiken zonwering zonnescherm screenFixed price overeenkomst.

Met de fixed price overeenkomst weet U ten aller tijden waar U aan toe bent. Dit bedrag staat voor alle in de offerte omschreven items en zullen zonder meerprijs worden uitgevoerd. Betekent echter ook dat als er iets moet worden uitgevoerd buiten de vastgestelde scope U daar een nieuwe offerte voor krijgt en deze separaat wordt gefactureerd van de fixed price overeenkomst.

Regie overeenkomst.

Hierbij worden al uit te voeren werkzaamheden in regie gefactureerd. Van te voren spreken wij een vast uur tarief af en de prijs van de producten wordt per offerte ter kennisname gegeven. de combinatie van aantal werkuren plus de offerte prijs is dan de prijs voor de werkzaamheden. Dit is vooral een geschikte overeenkomst voor middelgrote tot grote ondernemingen.

Incidentele overeenkomst.

Deze overeenkomst bestaat uit de verplichting van RZS Zuid ten op zicht van de klant dat RZS Zuid binnen een vast gestelde tijd een passende oplossing voor Uw business moet bieden. Deze reactie tijd heeft twee facetten te weten, Calamiteit ( directe respons ) en storing / bestelling (respons binnen 24 uur ).

Afspraak maken.rolluiken en zonwering service en reparatie oss heesch berghem geffen contact

Indien wij Uw interesse hebben gewekt maak dan een afspraak voor een totaal vrijblijvend en ori├źnterend gesprek met ons. U kunt ons bereiken via deze link of via mail op info@rzsz.nl en telefonisch op 0412-852375.